Beaglevalpar 2019

Kull 1

Väntas v. 20
 

SE JV-13 SE V-13
Fonteposca's Fashion Label
"Tosca"

x

SE J(Rå)CH SE UCH
Maliwick's Caps Lock
"Wille"

Målsättningen med kombinationen är valpar med stor jaktlust och utmärkt skallgivning under drev. Hanen har en frekvens på ca 90 skall/min. Jaktlusten är stor hos båda hundarna, Tosca är dock ej meriterad då hon inte bott hemma. Wille blev 3:a på klövvilts-SM under den gångna säsongen. Han var färdig jaktchampion vid 16 månaders ålder.
Exteriört förväntas valpar av utmärkt kvalitet. Tosca har flera BIR och BIM-placeringar samt Svensk vinnare 2013. 

Kull 2
Väntas v. 22
 

SE J(Rå)CH SE UCH
Klocksberg's Guess Who
"Suki"
x
SE J(Rå)CH SE UCH SE JV-14 SE JV-15
Maliwick's El Oh El
"Finn"

Suki är ett energiknippe som jagade suveränt redan första hösten och hade drevtider på drygt 90 minuter vid 8-9 månaders ålder. Hon driver rådjur i stort sett tapptfritt, är ärlig med bra nyansering och hörbarhet och har en frekvens på 80-90 skall/min. Hon håller en hastighet på ca 8 km/h och får oftast djuren att bukta väldigt fint. Suki föredrar rådjur men har även drivit till pris på hare. Hon har en enorm jaktlust och blev färdig jaktchampion på fyra starter. 
Utställningsmässigt har hon flera BIR- och BIM-placeringar. Hon är även BIG-placerad och har erövrat CACIB och Nordiskt Cert. På Svenska Beagleklubbens Clubshow 2018 blev hon bästa tik av ca 40 st och placerades på en fjärde plats över årets utställningshund.
Hon blev färdig utställningschampion på tre raka starter.

Finn är en stabil, lugn och trevlig hund med stor jaktlust. Han har ett härligt skall med utmärkt hörbarhet. Han driver både rådjur och hare i ett lugnt tempo. Han har ett mycket gott samarbete med husse i skogen och en säker återgång.
Utställningsmässigt har han BIR- och BIM-placeringar, BIG- och BIS-placering, samt CACIB. Han blev även svensk juniorvinnare två år i rad.